Aquaria

In onze winkel vindt u op de bovenverdieping verschillende soorten aquariums en een groot assortiment aan benodigdheden.

Als u de trap af gaat bevindt zich een kelder waar u onze uitgebreide zoetwaterafdeling treft. Er staan een aantal vitrines waar leuke accessoires in staan. Tevens hebben we een ruime keus aan stenen en verschillende soorten hout.

De totale zoetwaterafdeling bestaat uit vele aquaria’s met in totaal ruim 35000 liter aan water. Altijd zijn er honderden tropische vissoorten, lagere dieren en planten op voorraad. We hebben een breed assortiment en speciale soorten zoals Discussen van de beroemde kweker ‘Stendker’, Cichliden en L-nummers die u nergens anders vindt.

Doordat we al tientallen jaren de vissen zelf kweken en importeren uit uit Zuid – Amerika, (Brazilië, Colombia, Peru) dit is wildvang en vele nakweek uit Israël en Tsjechië. Bij ons staat kwaliteit hoog is ons vaandel. De vissen die bij ons binnen komen worden eerst een aantal weken in quarantaine gehouden waarna ze daarna naar de verkoopruimte verplaatst zullen worden.

We zijn altijd bereid om goede informatie te verstrekken. Niet ieder dier past in elk aquarium. Sommige vissen zijn rovers, anderen eten graag aan de planten en de ene vis heeft meer zwemruimte nodig dan de andere. Om nare situaties te voorkomen, informeren we u graag over de mogelijkheden die uw aquarium en zijn samenstelling biedt zo dat u een mooi en verantwoord ingericht aquarium krijgt geheel naar uw wensen.

Voor ons assortiment neem een kijkje onder het artikel vissen of kom langs in de winkel. We streven erna om de voorraad en prijzen zo veel mogelijk up to date te houden. De prijzen in de winkel kunnen soms afwijken van de prijzen op de website dit i.v.m. de grote van de vis.